Vragen?

Frequently Asked Questions...

Wat als de shoot niet lukt?

Kinderen die hun dag ineens niet hebben? Een baby besluit zijn/haar huiluurtje tijdens de shoot te plannen? Kan allemaal gebeuren weet ik uit ervaring. Maar geen zorgen, want als het niet lukt bekijken we ter plekke of we naar een andere locatie gaan of een andere afspraak maken. En dat doe ik gratis.


Help! Kledingstress!

Nergens voor nodig, probeer zoveel mogelijk te dragen waar je jezelf het prettigst in voelt. Voor de foto is het mooi om warme, natuurlijke tinten te dragen tijdens de fotoshoot. Je mag ook altijd meerdere setjes meenemen zodat je kunt wisselen. Teksten en drukke prints raad ik meestal af, maar een bloemetjesjurk is altijd mooi. Ik vind het leuk om mee te denken, dus stuur vooral je ideëen!


En waar is dan de allerleukste locatie?

Ook dat ligt geheel aan welke stijl je je foto's wilt. Ben je een echte natuurjunkie of ga je voor urban/industrieel met mooie lijnen? Alles kan. Soms is er wel een speciaal prijskaartje aan verbonden, bijvoorbeeld ín een stoomtrein of op de mooie vloer in Radio Kootwijk. Ik ben zelf ontzettend fan van zandverstuivingen, Kootwijkerzand, de Soester Duinen of het Wekeromse zand. 


Welke foto's krijg ik dan?

Ik laat jóu de keuze maken. En als je je later bedenkt? Niet getreurd, want je kunt tegen een kleine bijbetaling van €7,50 een foto bijbestellen. Ook over 5 jaar. Of 6. Wil je álle foto's omdat je niet kunt kiezen? Dan maak ik een mooie prijs voor je!


Ik woon vast te ver weg

Vast niet! Al mijn favoriete locaties zijn bij de prijs inbegrepen. Ik reken €0,30 per kilometer buiten de gemeente Apeldoorn als je écht graag in Maastricht wilt afspreken. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Diana Juijn06-30723211

askme@storiesoflight.nl


Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75416670

BTW-id: NL001882007B53