Over mij

Over Diana Juijn...


Dat ben ik dus. Mijn achternaam spreek je gewoon uit als Juin, niks ingewikkelds. Ik ben 38 jaar en woon met mijn man Bob en 2 prachtige dochters in het mooie Apeldoorn. Niet geboren wel getogen. En wat wonen we hier mooi! Ik ben dol op bossen en zandverstuivingen en ga graag wandelen. En elke keer weer zeggen we dat we het niet vaak genoeg doen! Herken je dat? 


Fotografie is mijn passie

Ik was pensioenadviseur bij een grote verzekeraar en heb altijd een grote liefde gehad voor beeld. Zowel fotograferen als schilderen/tekenen zijn altijd grote passies van mij geweest. Niet altijd durven tonen aan de buitenwereld, maar daar is zeker verandering in gekomen. Toen mijn baan ophield met bestaan was dan ook hét moment om van mijn passie mijn werk te maken. En wat ben ik gelukkig met die keuze!


Ongedwongen en liefdevol zijn echt mijn kernwoorden. Ik vind het zo belangrijk dat je vrij bent in wat je wil, en met zoveel liefde als je kunt geven/ontvangen.


Liefs Diana

Fun facts...

1.

Van jongs af aan ben ik heel goed met baby's. Ze vielen altijd (en nog) bij mij in slaap en ik kán gewoon niet stoppen met kijken.

2.

Ik ben verslaafd aan naturel ribbelchips. Mijn secret stash is laatst ontdekt door de man, daar gaat mijn "samen gaan we gezond eten" motto. Tijd voor een nieuw geheim plekje voor mijn voorraad.

3.

Ik was vroeger een heus pennymeisje. Sterker nog, in mijn puberteit was dat het enige moment in de week dat ik lachte. Mijn ouders moesten dus altijd mee om dat heuglijke moment niet te missen.

4.

Ik hou van sporten, maar ik zeg altijd dat sporten niet van mij houdt. Om mezelf voor de gek te houden dus. Elke keer weer hoop ik dat ik het vol kan houden, want ik voel me er zoveel beter door!

5.

Ik hou ontzettend van mooi. Een prachtig gestyled huis, mooie kleding. Het zal je niet verbazen dat ik dus ook een enorm gat in mijn hand heb. Ik ben net een kleine ekster.

6.

My midde name is luiaard. Slapen is echt een van mijn grootste hobby's. Ik kan dus ook gerust tegelijk met de meiden naar bed gaan.

7.

Door de man word ik een lijstjes-idioot genoemd. Ik heb hem in de zwangerschappen dus ook enorm geplaagd met alles wat gedaan moest worden OVERAL. En overal moet dus ook een vinkje voor als het af is.

8.

Alles moet nu of gisteren. Dus als ik iets bedenk moet het ook gelijk gebeuren (denk aan de lijstjes), waar ik het mezelf en manlief soms wel eens lastig maak (sorry lief).

9.

Ik ben een introverte extravert. Of een... Nou maakt niet uit. Ik hou er van om mensen te ontmoeten, maar kan ook intens genieten om gewoon te luisteren en te kijken naar anderen of gewoon lekker als een huismusje thuis te blijven. Maar dus ook lekker dansen in de kroeg of op een festival vind ik fantastisch.