Corona of Desperados

Woensdag, 22 april 2020

Corona of Desperados?

Als eerste, dit wordt geen zeikblog. Dat ik klaar ben met Corona is wel echt een feit, maar we kunnen het ook anders bekijken. Want wanneer besteden we zoveel aandacht aan onze kinderen? Wanneer zaten we iedere avond naast elkaar op de bank? Nee nooit, dus er zitten ook echt wel leuke kanten aan deze intelligente lockdown. Dus ik wilde eens opschrijven wat ik nu anders doe, waar ik meer van geniet dan normaal. Het viel me namelijk op dat met een beetje gezond omdenken je er ineens hele leuke dingen door tegekomt. Zoals ik nu raamshoots aanbied; ik hield helemaal niet van reflecties, maar door uit mijn comfortzone te moeten gaan ben ik er juist verliefd op! Ik wil meer van dit soort shoots, ik hou van het arty effect!


~ Doe mij maar een Desperados dan ~


Heerlijk koud uit de koelkast. Want zuipen doen we haha! Omdat we geen echt weekend en geen echte werkdagen meer hebben op het moment is iedere dag een feestje. Dus trek je ook wat vaker een flesje wijn of bier open. Lekker met de barbecue erbij "oh was het pas dinsdag?". Normaal drinken wij doordeweeks nooit (waar blijf je anders he?). Zo lekker dat vakantiegevoel. Zo eten we ook wat vaker luxe en niet het standaard avg'tje of pastaatje. Ik wil nog graag wat lokale ondernemers gaan steunen, en ik kijk dan echt naar die ondernemers waarvan ik per se wil dat ze het overleven. Zo steunen we elkaar en dat vind ik prachtig om te zien. Veel mensen doen dit al en dat verwarmt toch?!


~ Uitslapen every day all day ~


Onze meiden slapen dus echt uit als we ze hun gang laten gaan. Heerlijk. Ware het niet dat ik er wel klaar mee ben na al die dagen slow mornings, nu staan we lekker om 8 uur op (voor sommigen nog steeds uitslapen, I know). In deze tijd hebben we ook een oplossing gevonden voor de slechte nachten die Lauren vaak had (nachtmerries, niet naar bed willen etc). Ze gaat nu een uur later naar bed, heeft dan heerlijk even de tijd om alleen te spelen, boekje met ons te lezen of gewoon even tot rust te komen van de dag. Nu gaat ze weer zonder morren naar bed en slaapt ze de hele nacht door. Hoezee! Ik merk persoonlijk dat ik weer wat slechter slaap, veel dromen, dus ik hoop dat met onze vernieuwde structuur dat ook weer wat beter gaat. En bovendien zitten Bob en ik elkaar achter de broek aan dat we hardlopen. Heerlijk 's ochtends vroeg, geeft zo'n lekker gevoel de hele dag!


~ Dit was voor velen denk ik een wake-up call ~


Ik neem me echt voor om meer met de kinderen te blijven doen, ze te blijven stimuleren in werkjes en schoolopdrachten. Ik heb nu gezien hoe Lauren en Julia hier op reageren en dat ze dit echt heel leuk vinden. Ik ben blij dat Bob en ik zo goed op elkaars lip kunnen zitten, dat we het heel gezellig hebben en ook echt een modus vinden in even een momentje voor jezelf pakken maar de ander ook niet continu met de kinderen te laten zitten. Ik kan me zo voorstellen dat velen zich nu beseffen dat je moet stilstaan bij het moment en genieten van de tijd die je met je dierbaren hebt. Het eerste wat wij straks gaan doen is iedereen weer een dikke knuffel geven. Tjee wat heb ik dat gemist!


Liefs,

Diana

Vorige:

Volgende:

Yummy, cookies! Nee sorry, deze kun je niet eten. Maar lees het vooral even door zodat je weet wat ik (of mijn website) met je gegevens doe.

Lees meer
Accepteren