Fotoblog Femke, Barry en Chloë

Zondag, 17 mei 2020

Fotoblog Femke, Barry en Chloë

Ik ben zo ontzettend blij! Ik mag weer fotograferen! En ik viel gelijk met mijn neus in de boter, want ik had een flinke wachtlijst met allemaal lieve baby'tjes die waren geboren in de tussentijd. Deze knappe Yara zou ik nét fotograferen op de dag dat de intelligente lockdown kwam, dus wat heerlijk dat ik nu echt langs kon komen. Het was wel een beetje gek zo zonder kopje koffie en met mondkapje en handschoenen aan. Dat mondkapje vooral is wel echt een dingetje, het voelt veiliger maar het zit natuurlijk niet echt fijn. 


Maar zoiets vergeet je snel als je dan zo'n leuk gezinnetje voor je lens hebt! Bedankt Daan en Carola!

Vorige:

Gezinsfotografie op het Kootwijkerzand

Yummy, cookies! Nee sorry, deze kun je niet eten. Maar lees het vooral even door zodat je weet wat ik (of mijn website) met je gegevens doe.

Lees meer
Accepteren