Gezin

Dit ben ik: Diana Juijn!

Fotografie van gezinnen


Wat gaat de tijd hard als je een gezin met jonge kinderen hebt.

Het is zo fijn om die mooie gezinsfoto's te hebben. Het liefst toch ieder jaar, zodat je alles mooi kan bijhouden in een album, of weer prachtige én recente foto's aan de muur. Maar veel moeders denken toch dat het een hoop gedoe is. Je zal maar 3 kinderen moeten aankleden, zorgen dat ze niet gelijk vies worden én dan ook nog eens zorgen dat ze op het juiste moment lachen. Bijna niet te doen toch? Ik zorg er voor dat je dát kunt loslaten.


Een gezinsshoot is ontzettend leuk om te doen,

en je hoeft je helemaal geen zorgen te maken of de foto's leuk worden want dat garandeer ik je. Het enige wat jij hoeft te doen is gewoon een leuke tijd te hebben met je gezinnetje; lekker spelen, dansen, rennen en vooral veel knuffelen.


Mijn klanten zeggen na afloop vaak dat het ontzettend relaxed was en gewoon gezellig!

Neem contact op voor meer informatie over gezinsfotografie! Ik help je graag.


Liefs,

Diana

Lifestyle gezinsfotografie


Op ongedwongen wijze leg ik jou en je gezin vast zoals jullie écht zijn. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en neem alle tijd voor de gezinsshoot zodat we zeker weten dat we de leukste foto's hebben. Ik speel spelletjes en betrek je kinderen bij de fotografie en jij kunt je heerlijk ontspannen.


De warme, aardse tinten die zo hip zijn nu doen het supergoed op de foto's, maar ook lichte pastelkleuren zijn supermooi en matchen makkelijk. Kledingstress? No worries, ik denk met je mee in de mogelijkheden en stuur me vooral je kleurencombinaties via app. Printjes en teksten op shirts raad ik meestal af, maar een leuke bloemetjesjurk zeg ik meestal geen nee tegen. 


Avonden zijn by far mijn favoriete moment van de dag om te fotograferen, het licht is dan het allermooist; Golden Hour. 's Ochtends vroeg kan ook, maar als in de zomer de zon zo snel hoog staat moet je er wel heel erg vroeg voor opstaan. In overleg is natuurlijk alles mogelijk, niet ieder gezin functioneert lekker in de avond of juist in de ochtend. 


Het liefste kom ik op één van de mooie zandverstuivingen die ons land rijk is, je kunt er heerlijk met zand spelen, wandelen over uitgestrekte vlaktes en het landschap is er heerlijk divers. Maar ook een fotoshoot bij (of zelfs in!) het water is prachtig. Heb jij een favoriet plekje in de natuur en lijkt het je leuk om juist daar foto's te maken? Geen enkel probleem, ik kom graag op nieuwe plekjes en reis door heel Nederland (wel met kilometervergoeding).


Het lijkt me onwijs leuk jullie te ontmoeten en te fotograferen! App, bel of mail me om een gezinsshoot te boeken.


Marielle Sedee uit ApeldoornWat een fijne en gezellige fotoshoot hadden wij bij jou! Diana is heel relaxt, heeft een oog voor mooie plaatjes. Laat je ontspannen en genieten zodat de mooiste foto's tevoorschijn komen. Wij komen zeker weer terug voor nog meer mooie foto's!

Cindy van den Brink uit Apeldoorn


Super leuke fotoshoot op de heide gehad. Mijn jongste dochter vond het best spannend, maar daar ging Diana heel goed mee om.. Me dochter ontdooide helemaal.. We hebben super mooie foto's! Dankjewel Diana!

Gezin Yvonne-14923
Gezin Yvonne-15198
Gezin Yvonne-15322
Gezin Yvonne-14507
Gezin Yvonne-15161
Gezin Yvonne-15208
Gezin Yvonne-14522
Gezin Yvonne-14563
Gezin Yvonne-15561
Gezin Yvonne-15541
Gezin Yvonne-
Gezin Yvonne-14599
Gezin Yvonne-15347
Gezin Yvonne-14607
Gezin Yvonne-15127
Gezin Yvonne-15419

Pakketten & tarieven

Basic


€195


 * 15 foto's in hoge resolutie

    én in webresolutie

 * Gratis mini harmonica-album

 * Locatie- en kledingadvies


Feel


€275


 * 30 foto's in hoge resolutie

    én in webresolutie

 * Luxe foto-album of ander

    fotoproduct

 * Gratis mini harmonica-album

 * Locatie- en kledingadvies

Plus


€250


 * 30 foto's in hoge resolutie

    én in webresolutie

 * Gratis mini harmonica-album

 * Locatie- en kledingadvies

* Voor grote families reken ik €10 per extra persoon boven de 6 personen.

* Reiskosten zijn €0,30 per kilometer vanaf Apeldoorn, mijn favoriete locaties zijn gewoon bij de prijs

   ingebrepen.

* Extra foto's kosten €7,50 per stuk. Wil je álle foto's of heel veel? Vraag dan naar een speciale prijs!

 
 
 
 
 

Stories of Light06-30723211

askme@storiesoflight.nl


Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75416670

BTW-id: NL001882007B53

Diana Juijn


Ik woon met mijn man en dochters in het prachtige Apeldoorn op de Veluwe. Ik ben 37 bijna 38 (ik stop met tellen hoor!). We hebben 2 katten en ik wil dolgraag een  hond.


Met 2 jonge dochters weet ik hoe snel de tijd kan gaan, ik leg álles vast en laat meerdere keren per jaar door een collega ons mooie gezinnetje vastleggen zodat ik er ook eens bij op sta. 


Fotografie is al heel lang mijn grote passie, maar toen ik boventallig werd ging ik vol voor mijn bedrijf en met succes! Al vele prachtige gezinnen heb ik mogen vastleggen, van pasgeboren baby's tot grote families.


Fotografie is het mooiste wat er is en dat gun ik iedereen! Lijkt me leuk jullie te ontmoeten!


Liefs,

Diana

Over mij

Je bent vast nieuwsgierig geworden


Lijkt me superleuk om kennis met je te maken! Stuur me een mail of app, of laat hier een bericht achter om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Je kunt ook een gratis kennismakingsgesprek plannen.

Yummy, cookies! Nee sorry, deze kun je niet eten. Maar lees het vooral even door zodat je weet wat ik (of mijn website) met je gegevens doe.

Lees meer
Accepteren