Portfolio

De meest bijzondere en intieme tijd in je leven is toch wel als je net een kleintje hebt gekregen. De foto's die je daar zelf van maakt (waarschijnlijk honderden ;), zijn vaak vlug genomen en met je telefoon. Bij een newbornshoot neem ik je even alles uit handen en zorg dat je een flinke galerij hebt met prachtige foto's die je voor altijd herinneren aan de mooiste tijd van je leven.

Wat gaat de tijd ontzettend hard met een jong gezin; een keer knipperen en je baby loopt en nog een keer knipperen en ze zitten op school. Je durft bijna niet nóg een keer te knipperen. Een gezinsshoot is daarom bij uitstek geschikt om jaarlijks of vaker de groei van je prachtige gezinnetje vast te leggen zodat je wanneer je maar wilt even terug kunt naar een prachtige periode uit je leven.

Een klein wonder groeit in jóuw buik, ik vond dat zelf zo bizar! Het is zo gezellig met zo'n kleintje in je buik, je bent altijd samen. Voordat je je mini-me moet delen met de rest van de wereld is het ontzettend bijzonder om foto's te laten maken van jou met je mooie bolle buik. Een periode die je maar één of een paar keer meemaakt in je leven.

De dag waarop jullie je liefde vieren, elkaar eeuwige trouw beloven, één van de mooiste dagen uit jullie leven. Ik maak graag deel uit van jullie dag. Als fotograaf weet ik de mooiste momenten vast te leggen zonder dat je het doorhebt. Ik denk graag met jullie mee in alle mogelijkheden.

Contact

Diana Juijn06-30723211

askme@storiesoflight.nl


Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75416670

BTW-id: NL001882007B53

 
 
 
 
 

Yummy, cookies! Nee sorry, deze kun je niet eten. Maar lees het vooral even door zodat je weet wat ik (of mijn website) met je gegevens doe.

Lees meer
Accepteren