Newborn

Heb jij net een baby'tje gekregen? 


Of geniet je nog van die trappeltjes in je buik?


Dan is nu het moment om je newbornshoot te plannen, ik probeer altijd een plekje vrij te houden voor een lief baby'tje. Dat vind ik het mooiste wat er is in mijn vak, de tijd gaat zo snel, zo bijzonder om dat dan vast te mogen leggen. Zo kun je jaren later weer even terug naar die mooie momentjes en herinner je je precies hoe je kindje was.


Het lijkt me onwijs leuk om jullie te fotograferen!


Liefs Diana

 
 
 
 
Kennismaken lijkt me fijn
Ik wil eerst meer informatie
 
 

Reviews

Sanne Schouten uit DierenFantastische ervaring! Diana vindt het heel belangrijk dat iedereen op zijn gemak is, neemt echt de tijd ervoor en is heel geduldig met in dit geval mijn babydochter. Met als resultaat prachtige foto's, dus zeker een aanrader! Ongedwongen foto's waarbij zij het zo natuurlijk mogelijk probeert te houden.

Carola van Bronswijk uit Apeldoorn


Wauw, wat een prachtplaatjes heeft Diana van ons gezin geschoten! Het eindresultaat is precies geworden zoals we het in gedachten hadden. Diana is erg professioneel en neemt uitgebreid de tijd. Wanneer onze dochter tussendoor even een flesje nodig had of moest huilen mochten we gewoon ons moment pakken, no pressure! Diana heeft ook een gave om mensen op zijn of haar gemak te laten voelen wat natuurlijk heel fijn is.

Newbornshoot
Newborn Sep-18414
Newborn Sep-18226
Newborn Sep-18422
Newborn Sep-18241
Newborn Sep-18419
Stories of Light Photography - 2020-04956
Stories of Light Photography - 2020-04816-2
Stories of Light Photography - 2020-4-2
Stories of Light Photography - 2020-5
Stories of Light Photography - 2020-04540
Stories of Light Photography - 2020-04583
Stories of Light Photography - 2020-04593
Stories of Light Photography - 2020-05359
Stories of Light Photography - 2020--5
Stories of Light Photography - 2020-05353

Werkwijze

Voor de shoot bespreken we alles wat je wilt. Ik kijk graag mee naar de kleding en styling, en ik stuur je een brochure met allerlei informatie. Wil je vooraf kennismaken? Dan kan dat, nu via videobellen, zodat je weet wie er in je babybubbel komt :). Superfijn toch?


Tijdens een fotoshoot zorg ik er altijd voor dat jij en je newborn relaxed zijn. Lifestyle is my style, ik kom dus lekker bij jullie thuis en heb je alles gewoon bij de hand, en ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn. Meestal begin ik boven op jullie slaapkamer, de babykamer en daarna gaan we naar beneden (andersom kan natuurlijk ook). Voetjes, handjes, gaapjes en kusjes en knuffels komen allemaal aan bod. Ik neem ook altijd leuke plaids mee voor wat mooie foto's van jullie kindje alleen. We hebben alle tijd en als een shoot niet lukt omdat je kleintje écht alleen maar wil huilen? Dan kom ik gewoon een keer terug. Zonder extra kosten. Zo kun jij rustig genieten van het moment, voeden wanneer dat nodig is, verschonen of even lekker troosten. 


Na de shoot krijg jij de volledige regie over de foto's. Je kiest namelijk zélf je foto's uit een ruime galerij en je hebt zelfs de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen. En wil je wel graag een album maken? En weet jij ook stiekem wel dat dat waarschijnlijk over 3 jaar een keer gebeurt? Dat kan ik ook uit handen nemen. Ik bied verschillende fotoproducten aan en ik garandeer een hoge kwaliteit omdat ik alles zelf controleer qua kleuren en vormgeving. Ik hou er van om jou alles uit handen te geven, nou bijna alles dan!


Veiligheid en gezondheid staat altijd voorop bij mij, ik fotografeer bij strengere maatregelen in verband met Corona altijd met een mondkapje. Mijn handen was ik nadat ik uit de auto ben gestapt met handenalcohol. Ik vraag jullie om het bezoek die dag te beperken tot alleen mij en als iemand bij jullie of bij mij thuis klachten heeft verzetten we de afspraak of zorg ik voor een back-up.


Pakketten & tarieven

Basic


€195


 * 15 foto's in hoge resolutie

    én in webresolutie

 * Gratis mini harmonica-album

 * Locatie- en kledingadvies


Plus


€250


 * 30 foto's in hoge resolutie

    én in webresolutie

 * Gratis mini harmonica-album

 * Locatie- en kledingadvies

Feel


€275


 * 30 foto's in hoge resolutie

    én in webresolutie

 * Luxe foto-album of ander

    fotoproduct

 * Gratis mini harmonica-album

 * Locatie- en kledingadvies

Fotoblog:

Gezinsfotografie bij de Tondense hei

Contact

Diana Juijn06-30723211

askme@storiesoflight.nl


Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75416670

BTW-id: NL001882007B53

Yummy, cookies! Nee sorry, deze kun je niet eten. Maar lees het vooral even door zodat je weet wat ik (of mijn website) met je gegevens doe.

Lees meer
Accepteren