Ondernemers

Heb jij hart voor je bedrijf?


Laat dat zien!


Weet jij al hoe belangrijk het is om je te laten zien als ondernemer? Tegenwoordig vinden klanten het fijn om te weten wie er achter een bedrijf zit. Hoe fijn is het dan om op een ongedwongen wijze foto's van jezelf te laten maken tijdens een gezellige middag. We praten wat over het ondernemerschap en ik deel heel graag wat van mijn kennis met je.


Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, hierin bespreken we wat ik voor je kan betekenen en gaan we aan de slag om jouw wensen concreet te maken zodat wij een duidelijke shotlist hebben.

Cynthia Slijkhuis - CIS Advies

Voor mijn bedrijf CIS - Cynthia Interieur Styling Advies heb ik Diana gevraagd om mij vast te leggen op beeld over wie ik ben en wat ik kan! Diana luistert goed naar je wensen en verteld ook wat zij kan en wat je moet doen tijdens de shoot. Ik voelde me prettig voor de camera en helemaal niet ongemakkelijk. Dat is toch wat ik vaak wel spannend vind, maar bij haar voelde ik me op mijn gemak en vooral belangrijk: ik kon mezelf blijven. Ook stond zij open voor mijn ideeen en wensen wat ik voor ogen had om op beeld vast te leggen voor mijn eigen bedrijf. Bedankt Diana!

Simone Klomps - SimonePlans

Nog nooit eerder een brandingshoot gedaan maar Diana stelde me direct op me gemak. De shoot verliep heel gezellig en dat komt over in het resultaat. Wat ben ik blij met deze foto's die ik voor mijn website kan gebruiken. Ik kan Stories of Light photography echt aanraden. Kennismakinggesprek, fotoshoot en kiezen van de foto's alles verloopt uitstekend!