Portret

Nét geen schilderij... 


Dat is precies wat ik wil bereiken met mijn portretten. Ik hou er van om met het mooiste licht een gezicht te vangen in een close-up en het met mooie diepe kleuren en contrasten te bewerken én retoucheren. Die sprekende ogen, een koppie zonder blauwe plekken of krassen van het spelen, je kind zoals je het zelf ziet voor eeuwig vastgelegd; dat is wat ik met mijn portretfotografie graag voor je vastleg. De gekke bekken, tja die horen er toch ook een beetje bij hihi.


Terwijl jij een kopje koffie/thee drinkt fotografeer ik jouw kindje(s) tijdens grappige gesprekjes of kleine opdrachtjes. Het resultaat? Een mooie serie serieuze, maar ook gekke, en lieve portretten. Ik hoor je denken, "kunnen mijn kids wel lang genoeg stilzitten?" "Is ze niet veel te klein?" Nee, ze hoeven niet altijd stil te zitten en ik garandeer je dat ik tussen het gespring en gekwebbel de allermooiste foto's kan maken. En zodra je kleintje kan zitten is een portret al mogelijk, ook hier, stilzitten kan helemaal niet. Juist een beetje gedraai of ondeugend doen levert zulke mooie foto's op! En anders haal ik de trukendoos van stal.


Kortom, portretfotografie is geschikt voor alle leeftijden, maar ook alle samenstellingen. Alleen van jezelf, je kind, van jou en je partner of zelfs het hele gezin! Daarnaast zijn verschillende kleuren achtergrond mogelijk; zwart, bruin en warmgrijs. Ik help je met kledingkeuze en de styling zodat jij de foto's krijgt die je het allermooist vindt. Ik adviseer ook graag over de prints en andere producten. Jullie close-ups op een rij aan de muur, de kinderen extra groot op geborsteld aluminium? Of juist een totaalportret van jullie als gezin? Niks is te gek!


Het lijkt me onwijs leuk om jullie te fotograferen!


Liefs Diana

Claim nu deze speciale aanbieding! De eerste 10 boekingen zijn inclusief gratis extra's ter waarde van €129,95. 


3 prachtige professionele fotoafdrukken

+

professionele hairdresser zodat je kindje op zijn/haar allermooist op de foto gaat


Fotografie

€199 * Kleding- en stylingadvies

* Product- en printadvies

* Extra personen krijgen korting, vraag naar de optiesPer foto

€50


* Inclusief het digitale bestand en print

* Ruime keuze uit foto's in een beveiligde galerij

* Zorgvuldig door mij bewerkt én geretoucheerd


Hoe werkt een portretshoot?


Als je boekt bespreken we uitgebreid wat je wensen zijn wat betreft kleuren en styling. Zo kan ik er voor zorgen dat alles aanwezig is op de dag zelf. Ik ontvang je met een kopje koffie/thee en daarna ga ik spelenderwijs aan de slag met je kindje, je zult zien dat ze het hartstikke leuk vinden! Na de shoot selecteer ik ongeveer 20 beelden welke ik in een eerste bewerking naar je stuur voor een preview. Je kunt dan al zelf een keuze maken welke foto’s de 2e selectie halen en welke niet. De foto’s die overblijven bewerk ik zorgvuldig. Mooi licht en contrast komen zo samen in een schilderachtig beeld. Daarna hebben we een laatste meeting bij mij of bij jou thuis waar ik je de foto’s presenteer en ik je kan adviseren over prints en wall-art. Afhankelijk van wat je kiest laat ik bezorgen of bezorg ik de producten zelf.


Eerst een kennismakingsgesprek? Dat plan je via app op 0630723211.


Ben jij net zo enthousiast als ik?


Of wil je juist wat meer informatie? Laat het me weten, ik help je graag en we kunnen ook een kennismakingsgesprek plannen.

 
 
 
 
 

Sanne Schouten uit DierenFantastische ervaring! Diana vindt het heel belangrijk dat iedereen op zijn gemak is, neemt echt de tijd ervoor en is heel geduldig met in dit geval mijn babydochter. Met als resultaat prachtige foto's, dus zeker een aanrader! Ongedwongen foto's waarbij zij het zo natuurlijk mogelijk probeert te houden.

Yvonne uit Klundert


Prachtige foto's!! Wij zijn superblij met het resultaat. Diana is een ontzettende lieve meid en heel erg leuk met kinderen.

Carola van Bronswijk uit Apeldoorn


Wauw, wat een prachtplaatjes heeft Diana van ons gezin geschoten! Het eindresultaat is precies geworden zoals we het in gedachten hadden. Diana is erg professioneel en neemt uitgebreid de tijd. Wanneer onze dochter tussendoor even een flesje nodig had of moest huilen mochten we gewoon ons moment pakken, no pressure! Diana heeft ook een gave om mensen op zijn of haar gemak te laten voelen wat natuurlijk heel fijn is.