Reviews

Review


Wat ben ik blij met al deze mooie woorden! Heb jij ook een shoot gehad met mij? Een review vind ik onwijs tof, dus laat er een achter via Google en/of Facebook!

Daan de Weerd


Ontzettend blij met de prachtige foto’s die gemaakt zijn door Diana!

Rianka de Graaf


We zijn super tevreden met de fotoshoot. Hele mooie, natuurlijke foto's! Diana nam er echt de tijd voor en het was ook heel gezellig!

Simone - SimonePlans


Nog nooit eerder een brandingshoot gedaan maar Diana stelde me direct op me gemak. De shoot verliep heel gezellig en dat komt over in het resultaat. Wat ben ik blij met deze foto's die ik voor mijn website kan gebruiken. Ik kan Stories of Light photography echt aanraden. Kennismakinggesprek, fotoshoot en kiezen van de foto's alles verloopt uitstekend!

Mandy Telnekes


Wat een prachtige foto’s hebben wij ontvangen. Tijdens de shoot zijn we erg op ons gemak gesteld waardoor het erg leuk was om te doen! Heel erg bedankt Diana!

Laura Vis


Diana geeft service to the max! Bij de voorbereiding hielp ze me met de kledingkeuze. Superfijn. Voor de (newborn) shoot nam ze de tijd en zorgde ervoor dat onze wensen, die wij van te voren hadden doorgegeven ook allemaal in de shoot waren verwerkt. De foto's ontvingen wij snel, echt prachtige plaatjes. Nog elke dag geniet ik van de foto's van mijn kinderen. 


Ik vraag Diana zeker weer om een shoot, wanneer de kids wat groter zijn.

Sonja Zeilmaker - De Bonte Ezel


Toffe zakelijke fotoshoot gehad met Diana; ze voelde precies aan wat ik graag wilde. Toffe foto’s geworden! Super doe je dat Diana! 

Cindy Zelis


Super lieve fotograaf. Stelde de kinderen en ons al snel op ons gemak. Hierdoor zijn de vele foto's natuurlijk en puur. Top, Aanrader!

Stephanie - BabySaque


Het is erg fijn om met Diana te werken. Ze is vriendelijk, professioneel, meedenkend en erg goed in wat ze doet. Ik ben blij met de foto’s voor onze webshop en social media!

Marielle Sedee


Wat een fijne en gezellige fotoshoot hadden wij bij jou! Diana is heel relaxt, heeft een oog voor mooie plaatjes. Laat je ontspannen en genieten zodat de mooiste foto's tevoorschijn komen. Wij komen zeker weer terug voor nog meer mooie foto's!

Lotte Buiting


Het vroege opstaan, zodat we het perfecte licht hadden op aanraden van Diana, is beloond met de prachtige foto’s die we van haar hebben mogen ontvangen.
Waar ons oudste meisje wel van de schijnwerpers houdt en ‘go with the flow’ is, is onze jongste bedachtzaam en had ze al snel door dat ze veel gedaan kreeg voor een klein lachje inruil. Diana zorgde voor een onbedwongen sfeer en voldoende bewegingsvrijheid voor ons als ouders, zodat iedereen uiteindelijk op zijn gemak was!
Zijn het enkele lucky shots van ons jongste of is het pure vakmanschap? Oordeel zelf.. het maakt ons in elk geval niets uit, Diana legde ze hoe dan ook vakkundig vast en het resultaat is geweldig (dierbaar)!

Maaike Wagemaker


De eerste paar minuten was het even spannend, maar door de uitstraling van Diana konden we ontspannen en zaten wij in onze bubbel als gezin. Diana neemt alle tijd, waardoor het proces heel natuurlijk verloopt.

Carola van Bronswijk


Wauw, wat een prachtplaatjes heeft Diana van ons gezin geschoten! Het eindresultaat is precies geworden zoals we het in gedachten hadden. Diana is erg professioneel en neemt uitgebreid de tijd. Wanneer onze dochter tussendoor even een flesje nodig had of moest huilen mochten we gewoon ons moment pakken, no pressure! Diana heeft ook een gave om mensen op zijn of haar gemak te laten voelen wat natuurlijk heel fijn is.

Bianca Bouter


Super blij met de foto’s van onze familie/newbornshoot. De shoot zelf was relaxed, we voelden ons op ons gemak en het resultaat was prachtig. Een aanrader!

Lara


Ontzettend tevreden over de shoot en de foto's. Diana neemt rustig de tijd voor je en denkt goed mee. Ik raad haar 100% aan.

Yvonne


Prachtige foto's!! Wij zijn superblij met het resultaat. Diana is een ontzettende lieve meid en heel erg leuk met kinderen.

Sanne


Fantastische ervaring! Diana vindt het heel belangrijk dat iedereen op zijn gemak is, neemt echt de tijd ervoor en is heel geduldig met in dit geval mijn babydochter. Met als resultaat prachtige foto's, dus zeker een aanrader! Ongedwongen foto's waarbij zij het zo natuurlijk mogelijk probeert te houden.

Marlie


Ontzettend blij met onze gave foto's van de lifestyle newborn shoot! Totaal niet ongemakkelijk gevoeld bij deze lieve fotograaf! Dankjewel voor het prachtige resultaat liefs Marlie

Cindy


Super leuke fotoshoot op de heide gehad. Mijn jongste dochter vond het best spannend, maar daar ging Diana heel goed mee om.. Me dochter ontdooide helemaal.. We hebben super mooie foto's! Dankjewel Diana!

Tanja


Supermooie foto's door een enthousiaste fotografe, goed met kinderen en dieren!