Reviews

Lieve woorden...

Lotte Buiting


Het vroege opstaan, zodat we het perfecte licht hadden op aanraden van Diana, is beloond met de prachtige foto’s die we van haar hebben mogen ontvangen.
Waar ons oudste meisje wel van de schijnwerpers houdt en ‘go with the flow’ is, is onze jongste bedachtzaam en had ze al snel door dat ze veel gedaan kreeg voor een klein lachje inruil. Diana zorgde voor een onbedwongen sfeer en voldoende bewegingsvrijheid voor ons als ouders, zodat iedereen uiteindelijk op zijn gemak was!
Zijn het enkele lucky shots van ons jongste of is het pure vakmanschap? Oordeel zelf.. het maakt ons in elk geval niets uit, Diana legde ze hoe dan ook vakkundig vast en het resultaat is geweldig (dierbaar)!

Marielle Sedee


Wat een fijne en gezellige fotoshoot hadden wij bij jou! Diana is heel relaxt, heeft een oog voor mooie plaatjes. Laat je ontspannen en genieten zodat de mooiste foto's tevoorschijn komen. Wij komen zeker weer terug voor nog meer mooie foto's!

Maaike Wagemaker


De eerste paar minuten was het even spannend, maar door de uitstraling van Diana konden we ontspannen en zaten wij in onze bubbel als gezin. Diana neemt alle tijd, waardoor het proces heel natuurlijk verloopt.

Carola van Bronswijk


Wauw, wat een prachtplaatjes heeft Diana van ons gezin geschoten! Het eindresultaat is precies geworden zoals we het in gedachten hadden. Diana is erg professioneel en neemt uitgebreid de tijd. Wanneer onze dochter tussendoor even een flesje nodig had of moest huilen mochten we gewoon ons moment pakken, no pressure! Diana heeft ook een gave om mensen op zijn of haar gemak te laten voelen wat natuurlijk heel fijn is.

Bianca Bouter


Super blij met de foto’s van onze familie/newbornshoot. De shoot zelf was relaxed, we voelden ons op ons gemak en het resultaat was prachtig. Een aanrader!

Lara


Ontzettend tevreden over de shoot en de foto's. Diana neemt rustig de tijd voor je en denkt goed mee. Ik raad haar 100% aan.

Yvonne


Prachtige foto's!! Wij zijn superblij met het resultaat. Diana is een ontzettende lieve meid en heel erg leuk met kinderen.

Sanne


Fantastische ervaring! Diana vindt het heel belangrijk dat iedereen op zijn gemak is, neemt echt de tijd ervoor en is heel geduldig met in dit geval mijn babydochter. Met als resultaat prachtige foto's, dus zeker een aanrader! Ongedwongen foto's waarbij zij het zo natuurlijk mogelijk probeert te houden.

Marlie


Ontzettend blij met onze gave foto's van de lifestyle newborn shoot! Totaal niet ongemakkelijk gevoeld bij deze lieve fotograaf! Dankjewel voor het prachtige resultaat liefs Marlie

Cindy


Super leuke fotoshoot op de heide gehad. Mijn jongste dochter vond het best spannend, maar daar ging Diana heel goed mee om.. Me dochter ontdooide helemaal.. We hebben super mooie foto's! Dankjewel Diana!

Tanja


Supermooie foto's door een enthousiaste fotografe, goed met kinderen en dieren!

Contact

Diana Juijn06-30723211

askme@storiesoflight.nl


Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75416670

BTW-id: NL001882007B53

 
 
 
 
 

Yummy, cookies! Nee sorry, deze kun je niet eten. Maar lees het vooral even door zodat je weet wat ik (of mijn website) met je gegevens doe.

Lees meer
Accepteren