Trouwen

Gaan jullie trouwen?


Wauw, fantastisch! Van harte gefeliciteerd!


Dat betekent dat jullie nu een hoop uit te zoeken hebben; de datum, locatie, jurk, pak, én natuurlijk de fotograaf. Want die unieke dag wil je natuurlijk wel vast laten leggen. Want zodra jullie huwelijksdag voorbij is zijn het de foto's die jullie terugbrengen naar het moment dat jullie volmondig "ja" tegen elkaar zeiden en dé kus, het lachen en ja ook de tranen. De emotie op die dag is voelbaar en door fotografie wordt het ook tastbaar.


Een goede fotograaf maakt niet alleen foto's, maar legt vooral ook de emotie en connectie vast. Ik vind het supertof dat jullie interesse hebben in mij als fotografe voor jullie bruiloft. Het lijkt me heel leuk om kennis te maken met jullie.

Simone - SimonePlans


Nog nooit eerder een brandingshoot gedaan maar Diana stelde me direct op me gemak. De shoot verliep heel gezellig en dat komt over in het resultaat. Wat ben ik blij met deze foto's die ik voor mijn website kan gebruiken. Ik kan Stories of Light photography echt aanraden. Kennismakinggesprek, fotoshoot en kiezen van de foto's alles verloopt uitstekend!

Rianka de Graaf


We zijn super tevreden met de fotoshoot. Hele mooie, natuurlijke foto's! Diana nam er echt de tijd voor en het was ook heel gezellig!

Daan de Weerd


Ontzettend blij met de prachtige foto’s die gemaakt zijn door Diana!

Mandy Telnekes


Wat een prachtige foto’s hebben wij ontvangen. Tijdens de shoot zijn we erg op ons gemak gesteld waardoor het erg leuk was om te doen! Heel erg bedankt Diana!